zonnepark

Aanrader: Energievergelijker op www.energievergelijk.nl

Mijn vader vroeg mij laatst of ik verstand had van energie. En of ik kon helpen met het uitzoeken van een nieuwe aanbieder. Hij heeft de laatste tijd veel last van hoge bedragen die hij moet betalen. Terwijl hij al een tijdje is begonnen met het besparen van energie. Toevallig vertelde een vriend van mij vorige week dat hij een website had gevonden. Dus belde ik hem of hij het naar mij kon e-mailen. De volgende dag opende ik mijn mail met als onderwerp: Energievergelijker op www.energievergelijk.nl.

nuon-fabriek

Energie aanbieders vergelijken

Mijn vader zocht een energie aanbieder die graag wilt die hem kan helpen met een goede pakket. En het besparen van energie. We hebben besloten om samen te gaan kijken naar de energievergelijker. Al heel snel zagen we dat je gemakkelijk energie aanbieders kunt vergelijken op de website. Natuurlijk was dit prettig voor mijn vader want hier kon hij zien welke aanbieder het beste bij hem zou passen.

Het proces ging als volgt. In 4 stappen kon je al beginnen met het vergelijken van je energie groen-stroomaanbieders. Je begint met het invullen van de postcode en huisnummer. Daarna kies je vervolgens de woonsituatie en hoeveel je op een jaarlijkse basis verbruikt aan elektriciteit en gas.

Conclusie

We wilde graag meer informatie over het vergelijken van aanbieders. Dus heb ik de klantenservice gebeld van energievergelijker en hebben mij vragen netjes beantwoord. Ook stuurde zij een brochure op met het meest recente informatie over elk aanbieder. Top service!