Excel training werkt!

Training-Office-2016-_48e0025af86b4001d0431b22b0b2a551Wie werkzaam is met Excel weet van zichzelf ook goed dat je erg veel met excel kan doen als dat je zelf verwacht. Door een Excel training te volgen durf ik te zeggen dat je hiervan veel zal leren. Althans dat zijn mijn gedachtes natuurlijk aangezien ikzelf nog deel moet nemen aan deze cursus. Google veranderd regelmatig de nieuwe werkwijze van Exel en door deze training te volgen weet ik zeker dat ook ik up to date blijf. Onze werkgever heeft toestemming gegeven om op zoek te gaan naar een geschikt bedrijf die dit kan geven aan het personeel. Maar dan begint mijn zoektocht pas aangezien ik dus niet wist wel bedrijf er geschikt genoeg voor is. Vrienden van mij raadde mij aan om op de website van AVK te kijken aangezien hunzelf daar ook een training gehad hebben wat nu enkele jaren geleden is, deze training is tot op de dag van vandaag bij hun bijgebleven.Excel-training_cc25bb8a72838b4a8c8ae93e8957e6ae

Goede uitleg om enthousiast te worden.

Wijzelf laten dit natuurlijk niet liggen en hebben op de website van AVK gekeken of dat hun ook een Excel training geven. Ons enthousiasme voor deze training werd met de dag groter wanneer onze werkgever contact heeft opgenomen met het bedrijf om een datum te prikken. Deze training was perfect voor ons om zo de nodige kennis op te doen. AVK-logo-2015-website-banner