Online Viltjes op Viltjes.nl

Bestel Online Viltjes op Viltjes.nl. Zij bieden namelijk voorbedrukte bierviltjes welke in vele soorten en maten te verkrijgen zijn. Een uitgebreid assortiment bierviltjes van Viltjes.nl draagt er aan bij dat de klant altijd vindt waar hij of zij naar op zoek is. Er zijn verschillende soorten thema’s als het gaat om bierviltjes, zo is er een bierviltje met de vlag van een provincie of een viltje met een ontwerp voor de carnaval. Viltjes.nl is daarom de juiste keuze voor iedereen. Deze voorbedrukte bierviltjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten, vierkant 93 mm x 93 mm en rond ⌀ 103 mm. Een minimale afname van 50 stuks per bestelling geldt bij Viltjes.nl.

logo

Redenen voor het aanschaffen van een bierviltje zijn er genoeg. Een verjaardag, bruiloft, communie, allemaal voorbeelden van gelegenheden waar voorbedrukte bierviltjes voor gebruikt kunnen worden. Op de website van Viltjes.nl zijn enkele voorbeelden te vinden waarvan de klant inspiratie op kan doen. Een bruiloft is hier een leuk voorbeeld van. Ook op een bruiloft kunnen voorbedrukte bierviltjes een leuke en originele toevoeging zijn.  Vaak geven de bierviltjes net even dat extra effect aan de bruiloft. Deze bierviltjes dienen namelijk als een sfeerelement, ze maken de tafel een stuk gezelliger. Door de bierviltjes worden gesprekken op gang gebracht en herinneringen gecreëerd. Waar de bierviltjes nog meer erg goed geschikt voor zijn is het gebruik als aandenken aan de bruiloft. Een klein presentje dat wordt meegegeven aan de gasten en dat ook nog eens bruikbaar is.

Maar dat is niet alles, bij Viltjes.nl kan men niet alleen voorbedrukte viltjes bestellen, maar ook viltjes met een eigen ontwerp. Op de site van Viltjes.nl is een handige en tevens gratis ontwerpservice te vinden waarmee eenvoudig en snel een gepersonaliseerde bierviltje ontworpen kan worden. Op deze zelf ontworpen bierviltjes kan een foto, afbeelding of een tekst toegevoegd worden.