magneto 4

TechTwo en Magento 2 zijn top

Mensen die een webshop hebben zullen het ongetwijfeld wel kennen, TechTwo of Magento 2. TechTwo is het bedrijf achter de geweldige software Magento 2. Magento 2 is een programma waarmee je webshops maakt en het werkt super goed. Ik vind het een erg fijn programma en ben dan ook erg blij dat het bestaat. Ik merk dat er meer verkocht wordt sinds ik het gebruik en kan het dan ook aan iedereen die een webshop heeft aanraden.

magneto 2

Overal aan gedacht

De eerste Magento was ook al erg goed. Ik was al erg blij met die software, alleen hoorde ik zo heel af en toe van klanten dat ze niet goed konden bestellen via hun telefoon. Ik vond dit erg vervelend maar wist niet wat ik hier mee moest. Toen ik hoorde dat de nieuwere versie van Magento meer gericht zou zijn op smartphones wist ik het gelijk: Die moet ik hebben! Ik heb toen Magento 2 op de markt kwam de software gelijk besteld en ik hoor er dus echt nooit meer iemand over. Ik denk zeker dat Magento 2 een onwijs goede keuze was in de ontwikkeling van mijn webshop en kan dan ook iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op de website. Daar vind je alle voordelen van de software, en dat is erg handig. Zo heb je precies op een rijtje wat je ervoor terug krijgt en ik denk zeker dat dat een aanrader is. Ik vind het een top software en kan iedereen met een webshop aanbevelen om er ook eens naar te gaan kijken! magneto 3