Tweedehands bestelbus leasen kan bij Finalease

Tweedehands bestelbus leasenZoals jullie weten deel ik al mijn ervaringen met jullie. Zo had ik van de week voor de vierde keer een een bestelbus geleased bij Finalease. Uit ervaring weet ik dat het bedrijf alles goed voor elkaar heeft. Zo beschikken ze over meer dan 150 auto’s of bussen die je allemaal kunt leasen. Zelf was ik opzoek naar een Tweedehands bestelbus leasen. Hier hadden ze er nog genoeg van staan. Het fijne is dat ze allemaal een lage kilometerstand hebben. Een werknemer van mij was mee en die mocht van mij een proefrit maken. Uiteraard heb ik er zelf ook in gereden om te kijken of alles goed was.

Mijn werknemer vond hem erg fijn rijden.

Hij is erg blij dat hij van mij een bestelbus mocht leasen. Hij had dat namelijk nog nooit meegemaakt bij een werkgever. Ik vind altijd dat als een werknemer zich 100% inzet, je ook wat voor hem kunt doen. Ze moeten namelijk wel gemotiveerd blijven en goed hun werk kunnen doen. Gelukkig kan hij dat en daar ben ik erg blij om!

Echt een aanrader. Finalease

Zoals gewoonlijk was een aanbetaling geen probleem bij Finalease. Het contract duurt 5 jaar, aangezien dat het goedkoopst was. Daarnaast hoef ik maandelijks maar een laag bedrag te betalen, omdat ik een aanbetaling heb gedaan. De kosten blijven zo beperkt. Mocht je meer informatie willen over een Tweedehands bestelbus leasen, klik dan op de bovenstaande link!