Webdesign Waalwijk

Opzoek naar een bedrijf dat doet aan webdesign Waalwijk dan zit je bij PDK Marketing op het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in SEO, webdesign, Google AdWords en zoekmachine positionering . Het personeel is erg vriendelijk en transparant en staat je altijd netjes te woord.

Het maken van een website word gedaan in samenwerking met de klant. De klant die  levert teksten en foto’s  aan en de webdesigner zal deze dan verwerken in het model van de website. Na een tijdje bouwen word er naar de klant een test URL gestuurd. Op deze test URL kan de klant de vooruitgang van de site zien. Dit is belangrijk want dan kan hij aangeven of er enige dingen zijn die hij of zij anders wilt hebben zoals bijv. foto’s op een andere plek of bepaalden kleuren anders.

Tijdens het verkoop gesprek word  er goed met de klant doorgenomen wat voor site hij/zij voor ogen hebben en waarvoor hij hem allemaal wil gebruiken. Ze hebben zelf een webdesigner die de website bouwt in de stijl die de klant voor ogen heeft.

Als er eenmaal iets is dat lijkt op een eindproduct dan krijg de klant een test URL toegestuurd en hierop kan hij een idee krijgen van hoe de site er uit komt te zien. Dit is erg prettig aangezien de klant zelf dan ook inspraak heeft in hoe de site er uit komt te zien en deze kan dan op tijd aangeven of er iets veranderd moet worden.

Dus bent u opzoek naar een bedrijf met een aardige en vertrouwende medewerkers die klaar staan om  van uw site een online succes te maken dan hoeft u niet meer veder te zoeken dan PDK Marketing.