Zeer tevreden over financial lease

Al jaren heb ik een eigen restaurant, en sinds een paar maanden ben ik er een bezorgservice bij begonnen. Nog niet zo heel uitgebreid, maar dat komt nog wel, eerst maar eens afwachten of dit wel een beetje gaat lopen. Omdat ik nu dus iemand extra in dienst heb genomen om het eten rond te brengen had ik natuurlijk ook een goede bedrijfsauto nodig, ik kan niet verwachten dat mijn werkgever zijn eigen auto moet gaan gebruiken. Toevallig had ik van iemand de tip gekregen dat je bij financial lease zeer mooie nieuwe en tweedehands auto’s kan huren. Op het internet zag ik inderdaad zeer mooie auto’s voorbij komen, ook mooie bedrijfsbussen. Omdat ik zelf nog een beetje aan het twijfelen was of een lease auto wel geschikt voor mijn bedrijf zal zijn heb ik eerst een gesprek aangevraagd, hier is me duidelijk geworden dat leasen zeker zeer interessant voor mij is. Samen met mijn werknemer hebben we alle bedrijfsbussen bekeken om te kijken welke bus het beste voor onze bezorging is. We hebben dus via financial lease een zeer mooie bedrijfsbus uitgezocht.  

bedrijfswagen_leasen

De bestellingen lopen goed

Kan zeggen dat de bestellingen online zeer gretig aftrek nemen, onze bus is dagelijks op de weg om alle bezorgingen op tijd af te leveren. Ben dan ook zeer tevreden over de mogelijkheid dat je tegenwoordig kan leasen, had ik zelf een bus moeten kopen, dan was de bezorging niet door gegaan. u weet ik precies wat ik per maand aan de bus kwijt ben, geen verrassingen achteraf dus. belettering_003-768x576